ПСЖ победи, но Галтие притесни: Не спах много тази седмица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Това беше важна победа във важен мач", заяви той след края на срещата с Ланс.

Пари Сен Жермен постигна важна домакинска победа над Ланс с 3:1 и вече титлата в Лига 1 изглежда почти сигурна за “принцовете”.

Треньорът на парижани Кристоф Галтие коментира успеха на своя тим, както и обвиненията в расизъм, които се появиха срещу него по-рано през тази седмица.

„Това беше важна победа във важен мач. Успяхме да се възползваме от численото си предимство през първото полувреме, но не и през второто. Бяхме твърде спокойни. Не обиграхме достатъчно позициите си и прекалено много бавихме играта си. Трябваше да действаме по-сериозно и агресивно в атака. Позволихме си да дадем надежда на Ланс след едно напълно обикновено положение“, сподели Галтие, цитиран от френския сайт “Sports.fr”.

„Завършвам седмицата малко уморен, не спах много, но все още имам толкова много енергия и решителност. Всичко е наред, всичко е вече там, където трябва да бъде. Не можем да пренебрегнем случващото се, играчите бяха много напрегнати по време на тренировките през седмицата, но се забавляваха тази вечер и това е силен сигнал“, допълни наставникът на ПСЖ.