google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Френският шампион Пари Сен Жермен е направил оферта за десния бек на Арсенал Ектор Бейерин през този летен трансферен прозорец.

Английското издание The Guardian пише, че Арсенал и ПСЖ са в постоянен контакт по повод преместването на Бейерин на “Парк де Пренс” това лято и френсият клуб е направил официална оферта от 33 милиона долара плюс 6 милиона долара като бонуси за защитника.

Смята се, че ПСЖ се стреми да засили своя отбор след неприятната загуба от Байерн Мюнхен във финала на Шампионската лига 2019-20 и определя Бейерин като идеален заместител на Томас Мьоние, който напусна като свободен агент през юни, за да се присъедини Борусия Дортмунд. Информацията на The Guardian разкрива още, че Байерн Мюнхен и Ювентус също следят трансферната ситуация с Бейерин.

Наставникът на Арсенал Микел Артета вече е похарчил 54 милиона долара това лято, като е подписал със защитника на Фламенго Пабло Мари и 22-годишния централен защитник на Лил Габриел Магалаеш. Арсенал също привлече Седрик Соарес и Улиан, които се присъединиха към клуба като свободни агенти. Следователно Артета ще трябва да продаде някого през това лято.

25-годишния десен бек, който е капитан на Арсенал в отсъствието на Пиер-Емерик Обамеянг, е сред най-ключовите играчи за отбора. Той бе част от юношеската академия на Барселона от 2003 г., преди да се присъедини към юношеската формация на Арсенал през 2011 г. Десният бек вече 8 сезона е част от Арсенал като дебютира в първия отбор на “артилеристите” през 2013 година.