ПСЖ се насочва към национал на Франция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Парижани отново ще пръскат големи суми през този трансферен прозорец

Ръководството на Пари Сен Жермен ще отправи усилията си до края на трансферния прозорец в привличането на нападателя на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани, съобщава Флориан Плетенберг. Според информацията те вече са постигнали устна договорка с играча и сега остава да се разберат с Айнтрахт за неговата цена. Това обаче съвсем няма да бъде лесна задача, тъй като собственикът на “орлите” няма да приеме предложение на стойност по-ниска от 100 милиона евро.

Коло Муани изгря на световната сцена благодарение на силното си представяне по време на Световното първенство в Катар. ПСЖ вече се подсили с една от изгрелите на Мондиала звезди – Гонсало Рамос, който също като Коло Муани играе като нападател, но в Катар защитаваше цветовете на Португалия. Сега обаче има доста голям шанс двамата да играят в един и същ отбор.

Единственото, което може спре Муани и Рамос да водят атаката на ПСЖ през следващия сезон е Финансовият феърплей. Причината за това е, че вече парижани дадоха 80 милиона за Рамос, както и 45 милиона за Люка Ернандес и 60 милиона за Мануел Угарте. Единственият вариант ПСЖ да похарчи още над 100 милиона за играч, е тимът да се раздели с някой скъпоструващ играч. Такива могат да бъдат Килиан Мбапе, Жуниор Нейма и Марко Верати, които така или иначе са в “черния списък” на Насер Ал-Келаифи.