Делегация от Саудитска Арабия отиде в Лондон да преговаря за сърбин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интересът към Митрович е доста по-голям отколкото първоначално се предполагаше

Делегация на отборът от Саудитска Арабия – Ал-Хилал, пристигна в Лондон, за да преговаря с ръководството на Фулъм за привличането на нападателя на тима Александър Митрович, съобщи по-рано днес журналистът Руди Галети. Марко Силва обаче не иска да се разделя със звездата си, въпреки пререканията, които двамата имаха по-рано този месец, тъй като осъзнава колко важен е той за отбора.

Мислите в главата на Митрович обаче не са толкова ясни. Той желае да остане във Фулъм, заради миналото, което има с отбора, но е и привлечен от финансовите облаги, които му предлагат от Ал-Хилал. Неговото решение обаче до голяма степен ще бъде повлияно и от офертата, която отбора от Саудитска Арабия отправи към Фулъм. Ако тя бъде твърде висока за “котиджърс” да я отхвърлят, те сами ще принудят сърбина да приеме да напусне.

Очаква се преговорите да продължат няколко дни, след което да бъдат съобщени официално резултатите. В случай, че Митрович напусне “Крейвън Котидж”, Марко Силва ще трябва бързо да намери нов нападател преди края на трансферния прозорец, който да поведе атаката на тима през следващия сезон.