Цунами с надъхващи думи преди реванша с Апоел Беер Шева
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"С отдаденост и много фокус ще продължим", пише крайният бранител на Левски

Следващият четвъртък (17 август) отборът на Левски ше посрещне Апоел Беер Шева в реванша и битка за класиране на плейофите в Лига на конференциите. Левият защитник на родния тим Цунами използва социалните мрежи, за да вдъхне увереност на съотборниците си за предстоящия важен мач срещу израелския клуб. Бразилецът написа: “С отдаденост и много фокус ще продължим”.

Цунами изигра силен мач при визитата на Левски в Израел. Той пази добре зоната си и не допусна да се стига до сериозни опасности през неговата зона. Той бе на терена през всичките 90 минути в Израел и се очаква в неделя отново да изиграе пълни 90 минути срещу Ботев Враца в мач от Първа лига.

В момента ръководството на Левски прави опити да изкара български паспорт на Цунами. По този начин клубът от “Герена” ще освободи бройката за играчи извън ЕС в клуба.

Цунами пристигна на “Герена” в края на 2021 г. и до момента изигра 58 двубоя във всички турнири, в които вкара три попадения. Той е сред основните футболисти на тима вече година и половина, като и новият треньор Николай Костов го цени високо.