Добави коментар
Публикации от фалшив профил в социалните мрежи го обявиха за контузен

Кубрат Пулев категорично отхвърли появилите се твърдения от фалшив профил в социалните мрежи, че е контузен и няма да може да участва в срещата с Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон.

“Аз съм добре, здрав,” коментира Кобрата пред btv. “Нямам представа от къде идва тази фалшива новина. Те са много фалшиви новини по мой адрес – и в България, и в чужбина.

“Кубрат Пулев никога не е бил толкова здрав и толкова мощен! Мога да заместя някой снегорин!

“Нито съм следил какъв е профилът, фалшив ли е, нито ме интересува. Пращат ми го приятели, познати, но дори не обръщам внимание. Имам си своя път, посока, амбиция, връх, който трябва да покоря.

“Не ми влияят такива публикации. Ако си представите едно равно езеро – така и на мен. Като тихо, спокойно езеро съм – което седи и енергията му е различна. Аз самият съм психолог донякъде.

“Не мога да навлизам и в такава степен да тълкувам дали е психологическа война или не. Имам опит с тези неща и отдавна не обръщам внимание. Мен всичко ме радва, забавлява, гледам от хубавата страна на нещата. Доста по-сериозни неща не могат да ме разфокусират.”

Пулев за пореден път потвърди, че коментарът му за тена на Джошуа по никакъв начин не е бил расистки.

“Тук го няма въпроса на журналиста “С какво ви превъзхожда?”,” разясни Кобрата. “Ако хората се опитат да разберат какво искам да кажа, ще го възприемат като комплимент, а не като обида.

“Техните комплекси, това, че ми тълкуват думите по техен начин, не означава, че това съм искал да кажа. Подтекстът на моите думи – чудя се какво да измисля, за да кажа, че с нещо ме превъзхожда. Питаха ме кои са силните му страни.

“По този начин излиза, че с нищо не ме превъзхожда и не е по-силен от мен. Съжалявам, че не съм по-ясен, че по този начин съм го казал и е излязло. Когато има дадена новина, нека хората да влязат, да прочетат, да видят, за да си направят изводите.

“Ние нямаме сега 2 часа, за да си говорим и да го изкажем както трябва. Хората трябва да разберат за какво става въпрос и да искат да разберат, а не да си тълкуват така, както на тях им е удобно. Който ме познава, знае, че аз съм много шеговит човек. Имам приятели тъмнокожи, цветнокожи.

“Треньорът ми в Америка е такъв и винаги се майтапим с него. Не деля хората по никакъв начин. Този пост в моята страница… Всичко, което казвам е така. Ние сме в България, аз съм българин и се гордея с това нещо. Това, че някой си го тълкува по някакъв начин…

“Достатъчно драма дадохме на хората, беше интересно. Стига са гледали тези сериали. Нека да гледат малко житейски сериали и да погледнат на нещата от готината страна. Кубрат Пулев е човек, който знае какво прави, как го прави. Някой път се движа по ръба, но го умея. Не се срамувам от себе си – така съм научен и възпитан от моя баща…”

Добави коментар
Гласувай: