Пулев: Това е последният ден на Джошуа като световен шампион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Утре ще има нов шампион", обяви Кобрата

Кубрат Пулев направи разкритие пред „Сън“ за получилото се напрежение между него и Антъни Джошуа по време на официалния кантар по-рано днес. Българинът обяви, че е казал на Ей Джей, че това е последният му ден като световен шампион.

„Казах му, че съм готов да се бия и имам респект към него. Той е Олимпийски шампион и Световен шампион и наистина го уважавам. Аз съм по-силен като боксьор и му заявих ще го докажа. Това не му се хареса. Реакцията му не ме изненада, беше нормално, той за момента е световен шампион. Това е последния му ден като световен шампион. Утре ще има нов шампион. Нямах намерение да му вляза в главата. Просто исках да му кажа, че съм по-добър от него и утре ще демонстрирам това на целия свят. Не го мразя, казал съм му четири или пет пъти, че го уважавам, но съм гладен за успехи“, каза Пулев.

„Това сме ние, нали? Говорим много глупости. Не искам да псувам по телевизията, но той изрече доста глупости. Какво казах на Пулев? Наистина не желая да го изричам на живо”, заяви Антъни Джошуа пред Скай Спортс.

Световният шампион добави, че не се плаши и тези ноща са нормални. Той заяви, че е можел да удари съперника си в челюстта, но е по-добре да го стори утре.