Ради Цонев благодари за подкрепата на феновете на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът на Левски Радослав Цонев, който ще пропусне голяма част от сезона заради получената сериозна травма в коляното, благодари на привържениците на Сините за оказаната подкрепа в този труден за него момент.

“Може би голямото желание да пресека онази топка ми изигра лоша шега, убеден съм, че скоро пак ще мога да тичам със синята фланелка. Благодаря ви за подкрепата!!!”, написа полузащитникът в една от социалните мрежи.

Ради Цонев благодари за подкрепата на феновете на Левски 1

Цонев ще пропусне голяма част от сезона, след като днес ядрено-магнитният резонанс потвърди констатираната при първоначалните прегледи скъсана предна кръстна връзка на коляното.

Това означава, че 25-годишният полузащитник на Сините ще бъде опериран и ще остане далеч от терена около половин година.

Цонев получи тежката контузия по време на съботния двубой с Ботев (Пловдив), като още след мача наставникът на тима Георги Тодоров намекна, че травмата на играча е сериозна.

Халфът се свлече на земята още в самото начало на мача в Коматево. В ситуацията нямаше контакт с противник, а Цонев просто се приземяваше след отскок. Пръв до него отиде брат му Борислав, а след размяната на няколко думи, се хвана за главата.

Ради направи повторен дебют със синия екип при победата срещу ЦСКА 1948 на 19 септември, като в Левски той отново се събра със своя брат-близнак Борислав Цонев.