google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона е вероятно да продаде бразилеца

Барселона може да позволи на Рафиня да напусне клуба през лятото. Каталунците най-вероятно ще трябва да търсят начини да облекчат финансовите си проблеми и продажбата на бразилеца може да бъде един от ходовете им.

Завръщането във Висшата лига може да стане опция за звездното крило. Трансферът на Рафиня от Лийдс в Барса се осъществи миналото лято, когато минимум три топ клуба преследваха подписа му. Докато той искаше само Барселона, испанският гигант се бореше да събере парите, необходими за подписа на офанзивния футболист.

Барселона не се разделиха с Рафиня през януари въпреки интерес от страна на английските клубове. На “Камп Ноу” бяха доволни от Рафиня и постигнатия прогрес. Ако обаче получат значителна оферта, нещата може да се променят бързо за Жоан Лапорта и неговото мислене с Рафиня.

Арсенал и Челси все още се интересуват от звездата на Барселона, като и двамата искат да подпишат с дясно крило от профила на бразилеца. Предстои да видим какво ще е бъдещето на Рафиня, но за момента може да се каже, че то не е със сигурност свързано с каталунския гранд.