ОФИЦИАЛНО: Райнов подписа и поднови тренировки с Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Полузащитникът Мартин Райнов, който се разбра с шефовете на Левски за нов едногодишен договор, се включи в тренировките на Сините.

ОФИЦИАЛНО: Райнов подписа и поднови тренировки с Левски 1

Ето какво написаха от Левски след парафирането на контракта:

ПФК Левски“ подписа договор за 1 годинa с Мартин Райнов. Полузащитникът парафира днес своя контракт.

Халфът се завръща на „Герена“ след привличането му в началото на 2019 година. Зад гърба си до момента Райнов има общо 54 мача и 1 гол със синята фланелка.

Роденият в Габрово играч започва да тренира футбол в школата на местния клуб „Янтра“. На 13-годишна възраст е привлечен в „Берое“ (Стара Загора). През сезон 2011/12, за да трупа опит изкарва по един полусезон във втородивизионните „Етър 1924“ и „Сливен“. След това се завръща в „Берое“ и дебютира в “А” група на 11 август 2012 г. Преминава последователно през „Хасково“, „Локомотив“ (Горна Оряховица), „Локомотив“ (Пловдив) и отново „Берое“ преди да премине в „Левски“.

Има общо 10 мача за различните национални гарнитури.

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл отново на „Герена“ Мартин Райнов и му пожелава много щастливи мигове със синята фланелка.

Халфът си тръгна от Герена след края на миналия сезон, надявайки се да продължи кариерата си в чуждестранен клуб, но след провал в преговорите с тимове от Израел и Азербайджан, реши да облече отново екипа на Левски.

Нападателят Найджъл Робърта е напълно възстановен и тренира на пълни обороти. На облекчен режим обаче все още се подготвя Орлин Старокин.