Райола продължава да търси отбори на Донарума, но без успех
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Милан реши да не поднови контрактът на вратаря това лято, заради високите му финансови изисквания

Джанлуиджи Донарума със сигурност напуска Милан през това лято като свободен агент, след като ръководството на “росонерите” реши да не продължава преговорите с агента му Мино Райола, който искаше прекалено високи условия за клиента си, както и огромна комисионна по сделката.

Сега обаче изглежда, че намирането на нов отбор за Донарума няма да бъде лесна задача, въпреки че следващият му клуб няма да плати нито цент трансферна сума.

Топ клубовете в Европа вече имат сигурни вратари в съставите си, като най-честно спряганите имена за следващата дестинация на Донарума са Ювентус, Барселона и ПСЖ. Барселона все още обмислят възможността, но според Фабрицио Романо, Марк Тер Стеген е определян за недосегаем на “Камп Ноу” и трудно ще бъде изместен от титулярната си позиция. ПСЖ пък преди няколко месеца продължиха договора на Кейлор Навас и изглежда ще разчитат на него.

Ювентус също има интерес към Донарума, но първо торинци трябва да освободят Войшчех Шчезни, който има още две години договор, а заплатата му не е никак ниска и следващият му отбор трябва поне да я покрие, за да може той да се съгласи да си тръгне от Торино.