Райс: Не е лесно да покажеш характер, но трябва да се бориш до край
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не е лесно да покажеш характер и да обърнеш мача, когато губиш с 0:2. Винаги трябва да се бориш до последно и да имаш отношението и вярата, които ще тласкат отбора."

Полузащитникът на Арсенал – Деклан Райс, коментира равенството 2:2 на “топчиите” в лондонското дерби срещу Челси от 9-ия кръг на Премиър лийг. “Артилеристите” изоставаха с 0:2 четвърт час преди края на редовното време, но демонстрираха страхотен дух и стигнаха до точката.

„Не е лесно да покажеш характер и да обърнеш мача, когато губиш с 0:2. Винаги трябва да се бориш до последно и да имаш отношението и вярата, които ще тласкат отбора. Разбира се, беше страхотно завръщане. Радвам се, че успяхме да се върнем в мача срещу Челси. Искам Арсенал да продължава в същия дух и да побеждава отново и отново“, каза Райс, цитиран от журналиста Фабрицио Романо.

С равенството Арсенал остава един от двата непобедени отбора в Премиър лийг, които все още не познават вкуса на поражението. Другият такъв тим е този на Тотнъм, като шпорите тепърва ще играят мача си от кръга срещу състава на Фулъм в утрешния 23-и октомври (понеделник).