Рамос: Емблемата и историята на Реал изискват да се печели всичко
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Реал Мадрид отпадна от Шампионската лига снощи, след като загуби 1/8-финалния реванш от Манчестър Сити с 1:2 на “Етихад” и с общ резултат 2:4 напусна турнира. Капитанът на тима Серхио Рамос бе наказан и не взе участие в срещата, а колегата му в защита Рафаел Варан допусна кошмарни грешки при двата гола на “гражданите”.

Рамос благодари на феновете след срещата за подкрепата и заяви, че емблемата и историята на Реал Мадрид изискват да се печели всичко.

“Благодаря ви за непрестанната подкрепа, дори и от разстояние. Отпадането от Шампионска лига обаче ни остави горчив привкус, тъй като искахме нещо повече. Вече е време за почивка, за да се завърнем през новия сезон и да се борим отново. Емблемата и историята на Реал винаги изискват да се печели всичко. И при победа, и при загуба – винаги “Hala Madrid”, заяви Серхио Рамос.

Сезонът за Реал Мадрид може да се счита за успешен, след като “белият балет” спечели титлата в Испания. Серхио Рамос имаше огромен принос за спечелването на “Ла Лига”, след като отбеляза 11 попадения през сезона в 35 срещи.