google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В герой за Вила се превърна Оли Уоткинс, който заби хеттрик, докато Джейкъб Рамзи и Дъглъс Луис добавиха по още един гол за победителите. В състава на Брайтън Ансу Фати вкара гол, а Первис Еступинян се вкара автогол.

Астън Вила размаза Брайтън с 6:1 в двубой от 7-ия кръг на Висшата лига. С този успех двата тима вече имат равен брой точки – по 15, като „чайките“ са на четвърто място във временното класиране, докато „виланите“ са точно над тях заради по-добрата си голова разлика. В герой за Вила се превърна Оли Уоткинс, който заби хеттрик, докато Джейкъб Рамзи и Дъглъс Луис добавиха по още един гол за победителите. В състава на Брайтън Ансу Фати вкара гол, а Первис Еступинян се вкара автогол.

Унай Емери заложи на същия състав, който започна и при победата над Челси в миналия кръг. Юри Тилеманс, Леандер Дендонкер и Джейкъб Рамзи останаха сред резервите за началото. Роберто Де Дзерби за пореден път ротира състава си и направи четири промени в сравнение с мача Борнемут от предишния кръг на Премиър лийг. Джейсън Стийл се завърна на вратата, а Соли Марч, Каору Митома и 18-годишният Джак Хиншълууд също започнаха. За последния това бе дебют като титуляр в Премиър лийг.