Разказ за историята на Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разказваме ви една история за любовта към ЦСКА, която не може да бъде пречупена от време и разстояние", написаха от "Армията".

От ЦСКА решиха да разкажат невероятната история за четири деца, които са привърженици на тима.

Техните имена са Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам, които живеят заедно с родителите си в Англия.

Когато обаче се приберат в България, младите запалянковци не пропускат да подкрепят своите любимци.

Ето какво написаха от ЦСКА:

„Разказваме ви една история за любовта към ЦСКА, която не може да бъде пречупена от време и разстояние

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са четири български момчета. Братя цесекари. Преди дълги години обстоятелствата изпращат родителите им да живеят в Англия. Всяко едно от момчетата обаче се ражда у нас и е кръстено на български хан. Обичта към България се възпитава от най-ранна възраст, а любовта към ЦСКА…е още от дете.

Тези две светини заемат ключова роля в израстването на децата. Мач почти не пропускат, а когато се прибират в България, задължително са на стадиона. Притежават абонаментни карти, въпреки че са на хиляди километри разстояние, защото според баща им, това е един от начините да покажат подкрепата си към ЦСКА. Обичат искрено и чисто по детски и ще продължат да го правят, защото магията на ЦСКА ги е завладяла завинаги.

Телериг, Елемаг, Омуртаг и Кардам са от онези наши фенове, които ни изпълват с обич, гордост и мотивация да се борим, дори и в най-трудните моменти“.