Разкритие на Илиан Илиев постави Левски в конфузна ситуация
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев опроверга теорията на изпълнителния директор на Левски Павел Колев, според която Сините платили по-висока цена за подготвителния си лагер в Турция, за да се къпят в лукс докато Моряците нощували по четирима в помещение.

На въпрос защо клубът от “Георги Аспарухов” е платил несравнимо по-висока цена в сравнение с варненци за ползването на идентични условия вчера Колев обяви:

“85 евро сме платили като настаняване на футболистите, а разликата с Черно море се състои в това, че футболистите са били настанени в апартамент с отделен санитарен възел и общ хол. Тоест в тези апартаменти нашите футболисти са били настанявани по двама души, а Черно море са били по четирима.

“Това е основната разлика. И да ми се задава въпрос защо не сме като Черно море… Меко казано грозно е да се внушават злоупотреби, на никого не му е минавало през ум да прави подобно нещо.”

Наставникът на Черно море обаче бързо постави Колев на мястото му.

“Аз мога да говоря само за Черно море,” обяви Илиев, който през 90-те години на миналия век спечели три шампионски титли и две Купи на България с Левски. “Ние не сме Реал Мадрид, но няма как да сме по четирима в помещение.

“Футболистите бяха настанени по двама в апартамент, който имаше по две спални и бани, а и един общ хол. Треньорите и ръководството пък бяхме по един в същия този апартамент.”