Разочарованият Белчев: “Тотално надиграхме ЦСКА 1948”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА София Стамен Белчев изрази разочарованието си от представянето на своя тим в двубоя с ЦСКА 1948 като в същото време заяви, че неговите момчета са надиграли тотално опонентите си.

„Не съм доволен, разочарован съм,” заяви Белчев. “Трябваше да бъдем малко по-уверени. Може би отстъпихме в единоборствата на моменти. Там трябва да обърнем внимание. Не трябва да бъдем изнервени. Всеки мач трябва да сме максимално мотивирани и концентрирани.

“Мисля, че стана добър мач. Според мен, тотално надиграхме отбора на ЦСКА 1948. За съжаление неумението или малшанса на моменти пред вратата на противника да си реализираме положенията, ни костваха тези две точки“.

“При първия гол имахме много лоша организация. При втория гол наша грешка близо до вратата. С трите си атаки противникът ни вкара два гола. Добре е, че показахме характер, борихме се в мача. Накрая и прибързаността и липсата на търпение да овладеем по-спокойно ни коства победата.”

Белчев не пропусна да похвали Ахмед Ахмедов, който се включи много силно след появата си на терена и асистира за двете попадения на ЦСКА София.

„Включването на Ахмедов беше много добро, имаше заслуга и при двата гола. Всеки един трябва да е готов във всеки един момент, за да може да покаже качества, когато му се гласува доверие”.

„След изравнителния гол малко вдигнахме темпото, но трябваше да бъдем още по-настоятелни пред вратата на противника. След втория гол нашите футболисти очакваха, че съперника сам ще се победи, но това им казах и в съблекалнята – трябва до последно да бъдем по-уверени и по-настоятелни, без значение какъв е резултата.”