Реал (Мадрид) блокира продажбата на билети за фенове на Унион Берлин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
От Реал Мадрид не искат да повторят грешката на Барселона, който пусна свободна продажба на билети за мача с Айнтрахт Франкфурт и германските привърженици бяха мнозинство на стадион "Камп Ноу".

От Реал Мадрид са блокирали възможността фенове на Унион Берлин да купуват повече билети за мача между двата отбора в Шампионската лига в испанската столица, който трябва да се играе на 20 септември, съобщи вестник “Билд”.

Испанският гранд отпусна 4000 билета за германските привърженици, които отдавна са изкупени. Феновете на Унион обаче се опитват постоянно да купуват онлайн места на стадион “Сантяго Бернабеу”, които са в различни зони от този, определена за гостите.

Домакините са блокирали възможността да се купуват онлайн билети от компютри с германски адрес, както и не приемат платежни средства, които са с германски адрес. От Реал Мадрид не искат да повторят грешката на Барселона, който пусна свободна продажба на билети за мача с Айнтрахт Франкфурт и германските привърженици бяха мнозинство на стадион “Камп Ноу”.