Реал Мадрид е тотален фаворит срещу Брага според Efbet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" преследва четвърта поредна победа в Шампионска лига в домакинството на Спортинг Брага тази вечер

Реал Мадрид ще се опита да си осигури място в елиминациите на сезон 2023/24 на Шампионска лига при домакинството на Брага. “Белият балет” се нуждае само от точка, за да си осигури класиране напред в турнира. Тимът на Карло Анчелоти е тотален фаворит за победата тази вечер. В сайта на Ефбет спортни залагания виждаме, че Реал Мадрид е 1.22 коефициент за победа в срещата, докато ставката за Брага е 12.75. Гостите ще се нуждаят от положителен резултат, за да запазят шансовеете си за класиране напред за последните два кръга от срещите.

Единственото поражение на Реал за сезона дойде от Атлетико Мадрид в края на септември. Като изключим това лошо представяне срещу градския съперник, отборът в бяло се представи доста добре през настоящия сезон. В момента те са на първо място в своята група на Шампионска лига с три победи в три мача, а равенството ще им осигури място в следващия кръг. Реал Мадрид е непобеден в последните си осем мача и почти сигурно тази серия ще продължи.

Въпреки загубатa у дома от Реал Мадрид с 1:2 преди няколко седмици, Брага ще се бори да постигне положителен резултат срещу най-успешния отбор в историята на Шампионската лига. Португалският клуб отчаяно се нуждае от точки, за да остане жив в надпреварата за елиминациите, тъй като има само три пункта от трите си мача в груповата фаза. Ефбет не дава големи шансове на Спортинг Брага за визитата на “Бернабеу”, но предстои да видим дали гостите са способни на изненада.