Добави коментар
В близките дни капитанът на "белия балет" ще преподпише с клуба

Реал Мадрид е много близо до подписването на нов договор със своя капитан Серхио Рамос. Преди два дни стана ясно, че Рамос е стигнал до споразумение с Флорентино Перес за нов двугодишен договор, а според информациите испанският национал ще получи и увеличение на заплатата.

„Deportes Cuatro“ твърди, че неговото възнаграждение не просто се вдига, а дори Рамос ще бъде най-добре платеният играч в клуба. В момента звездата на Белгия Еден Азар получава най-много в „Кралския клуб“, но с новия си договор Рамос ще бъде лидер в тази класация.

Според различните информации, в момента капитанът на клуба е втори по заплата с около 350 000 евро на седмица, докато белгийският национал взима по 465 000 евро. Азар обаче до този момент е показал много малко за „белия балет“, но все пак се радва на космическа заплата.

Ако Рамос преподпише с Реал, това ще е втори голям жест към капитана, след като президентът Флорентино Перес вече се съгласи да бъде нарушено клубното правило, че на играчи над 30-годишна възраст не се подновяват договорите за по-голям срок от 12 месеца. Рамос обаче е лидерът на Реал в последните години и нямаше как да му бъде отказан контракт до 2023 година, след като можеше да напусне през лятото като свободен агент.

Добави коментар
Гласувай: