Реал Мадрид, Ливърпул и Ювентус следят една от звездите на Лион
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Усем Ауар привлича интереса на някои от най-големите клубове в Европа

Три гранда на европейския футбол проявяват сериозен интерес към звездата на Олимпик Лион – Усем Ауар. Според „L’Equipe“ това са шампионите на Испания, Англия и Италия – Реал Мадрид, Ливърпул и Ювентус

Испанският гранд Реал Мадрид ще търси нов човек в халфовата линия през лятото. “Белият балет” има сериозен интерес към Едуардо Камавинга от Рен, но до трансфер може и да не се стигне, така че Ауар също е опция за “кралския клуб”

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп смята, че Ауар може да бъде идеалният заместник на Джорджиньо Вайналдум, който през лятото почти сигурно ще напусне “Анфийлд”, тъй като контрактът му изтича.

Ювентус пък имаше интерес към Ауар още миналото лято. Според информациите, “биаконерите“ не са се отказали от идеята да се подсилят с 22-годишния полузащитник. “Старата госпожа” се очаква да отправи оферта към Ауар след края на сезона.

Смята се, че цената на звездата на Лион е около 60 милиона евро. Неговият договор с „хлапетата“ до лятото на 2023 година. През този сезон халфът е вкарал 6 гола и има 3 асистенции в 24 двубоя във всички турнири.