google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отборите на Арсенал и Интер се интересуват от трансфер под наем на бразилския талант

Испанският шампион Реал Мадрид е готов да преотстъпи бразилеца Родриго до края на сезона през януарския трансферен прозорец. Отборите на Арсенал и Интер се интересуват от нападателя, пише „El Confidencial“. Изданието пише, че от “белия балет” са склонни да пуснат под наем бразилеца през януари.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан харесва качествата на 19-годишното крило, но на този етап рядко му гласува доверие като титуляр в състава на “лос меренгес”. От началото на тази кампания Родриго има 10 мача в първенството, но в повечето случаи е използван като резерва.

От Реал Мадрид към момента са склонни да пуснат Родриго под наем в отбор, където да играе по-често и да трупа опит. „Белия балет“ няма намерение да го продава, но при определени условия може да се съгласи и на това в бъдеще, за да попълни касата си, тъй като финансовото положение на клуба не е много добро заради пандемията от коронавирус.

Пречка пред евентуален трансфер е възможно да се окаже травмата, която младият нападател получи в снощния мач с Гранада, спечелен от “лос бланкос” с резултат 2:0 на стадион “Алфредо ди Стефано”.