Реал Мадрид отказва да приеме Гарет Бейл обратно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм също не смята да привлича уелсеца за постоянно

В Реал Мадрид са категорични, че не желаят Гарет Бейл да се връща в клуба. След края на сезона уелският футболист заяви, че би искал да се завърне в “белия балет”. В момента Бейлиграе под наем в Тотнъм и се намира в доста добра форма в последно време.

Националът на Уелс заяви във вторник, че иска да се върне на “Бернабеу”, настоявайки, че е бил в Тотнъм, за да подобри физическата си форма преди Евро 2021.

„OkDiario“ излиза с информация, че „лос бланкос“ изобщо не искат и да чуят за завръщането на Бейл в Мадрид. От клуба ще се стремят да се разделят с него, най-вече от финансова гледна точка, тъ йкато уелсецът получава колосална заплата от близо 600 000 британски лири на седмица.

В отбора на Тотнъм на този етап не смятат де привличат за постоянно Бейл, а това означава, че звездата на уелския национален отбор може да се наложи да си търси нов клуб. Изданието твърди, че в Реал Мадрид се надяват, че Бейл ще продължи да играе силно до края на сезон 2020/21 във Висшата лига, както и по време на Европейското, за да може да му се намери нов клуб.