google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" се интересува от услугите на защитника на Байерн Мюнхен Бенжамен Павар

Испанската медия Fichajes разкрива, че Реал Мадрид планира да изгради мечтан отбор до 2024 г. Френският бранител Бенжамен Павар е едно от имената в техния списък с трансферни цели. 27-годишният футболист на Байерн Мюнхен е на техния радар от известно време и според информациите те ще се опитат да го вземат през лятото на 2024 г.

Павар стартира кариерата си в Лил, след което се утвърди в Щутгарт. 27-годишният футболист направи три успешни сезона за “швабите”, преди да премине в Байерн Мюнхен през лятото на 2019 г. За баварския гранд, Павар има 151 мача с 23 гола на сметката си.

През този сезон френският национал има 7 гола в 32 мача за Байерн. Павар е неразделна част от баварците през последните няколко години. И изявите му както за клуба, така и за страната не са останали незабелязани от Реал Мадрид. Договорът на 27-годишния футболист с Байерн е до лятото на 2024 г., като “белият балет” ще се опита да го вземе като свободен агент.

“Лос бланкос” планират през 2024 г. да изградят отбор от суперзвезди, който ще включва както Килиан Мбапе, така и Ерлинг Холанд. Въпреки че изглежда много малко вероятно, Флорентино Перес е човек, който е правил чудеса на трансферния пазар.