Реал Мадрид продължи победната си серия срещу Алмерия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралете" спечелиха доста по трудно отколкото се очакваше

Реал Мадрид победи Алмерия с 1:3 във втория кръг на Ла Лига. “Белите” вече имат 6 точки в два изиграни мача и заемата първата позиция във временното класиране. В следващия мач те ще се изправят срещу Селта Виго и ще опитат да продължат победната си серия.

Изненадващо домакините поведоха в резултата в третата минута след попадение на Серхио Арибас. Възпитаниците на Карло Анчелоти обаче бързо взеха нещата в свои ръце и бързо изравниха резултата. Точен за “белия балет” бе Джуд Белингам в 19-ата минута.

До обрата обаче се стигна по-трудно. След изравнителното попадение Реал дълго не успя да намери как да преодолее противниковия страж отново. Това обаче все пак се случи в 60-ата минута, когато отново Белингам вкара. Крайното 3:1 бе оформено от звездата на “кралете” – Винисиус Жуниор в 73-ата минута.

След загубата Алмерия заема последната позиция. Тимът не успя да спечели нито точка в двата си мача от началото на сезона. Кампанията обаче все още е в своето начало и е твърде рано за каквито и да било изводи.