google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" обмисля привличането на нападателя на Тотнъм през летния трансферен прозорец на 2023 г.

Реал Мадрид планира да привлече звездия нападател на Тотнъм Хари Кейн през летния трансферен прозорец на 2023 година, пише испанското издание Defensa Central. Капитанът на Англия има оставащи две години от договора си с “шпорите” и реши да не напуска клуба от Висшата лига това лято.

29-годишният футболист беше силно свързван с напускане на Тотнъм Хотспър”Стейдиъм” миналата година, като шампионът на Висшата лига Манчестър Сити беше фаворитът да го вземе. “Шпорите” обаче блокираха неговото преместване на “Етихад”, докато Кейн остана Лондон и в крайна сметка възвърна формата си. Пристигането на Антонио Конте, в допълнение към множеството нови попълнения през текущия трансферен прозорец, възвърна вярата на Кейн, че може да спечели трофей с клуба от Северен Лондон. Въпреки това, ако Тотнъм не успее да спечели нещо значимо и през  сезон 2022/23, зездният английски нападател може да мисли за напускане на клуба през 2023 г.

Реал Мадрид са потенциални кандидати за Хари Кейн, като “лос бланкос” планират трансфер на нападателя на Тотнъм през 2023 г. Испанските гиганти бяха силно свързвани с трансфер на Килиан Мбапе това лято, но французинът остана в Париж.

Реал няма да е единственият клуб, който ще прояви интерес към подписването на Кейн следващото лято, когато той ще има само една година до края на договора си с Тотнъм. Байерн Мюнхен също проучва възможността да вземе Кейн през 2023 г., което може да направи нещата интересни.