Реал Мадрид сложи цена на Гарет Бейл – ще го задържи ли Тотнъм?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Тотнъм ще трябва да плати 30 милиона евро, за да придобие услугите на Гарет Бейл от Реал Мадрид през лятото

Реал Мадрид ще поиска 30 милиона евро за Гарет Бейл от потенциални купувачи в края на сезона, като Тотнъм ще води надпреварата за подписа на уелсеца, пише испанското издание Defensa Central.

Гарет Бейл прави много силни мачове за “шпорите” в последните седмици, като вкара две попадения в неделя вечер при успеха срещу Кристъл Палас. Уелсецът има 10 гола и 3 асистенции в 22 двубоя за тима от Северен Лондон. Жозе Моуриньо е впечатлен от играта му през последните няколко мача и обмисля да превърне сделката за наем в постоянна в предстоящия трансферен прозорец.

Моуриньо също се интересува от Едер Милитао – друг играч на Реал Мадрид, който в момента е извън плановете на Зинедин Зидан. Бившият мениджър на “белия балет” би искал да сключи изгодна сделка за двамата играчи, които се считат за излишни в испанския гранд.

Зидан не иска Бейл да се връща в клуба, дори ако уелсецът вкара 30 гола за Тотнъм в периода си под наем. Но тази ситуация може да се промени, ако френският специалист бъде уволнен от Флорентино Перес в края на сезона, защото не е постигнал целите си. “Белият балет” обаче ще се стреми да привлече Килиан Мбапе, така че е много вероятно да продаде Гарет Бейл и други футболисти, за да се подсили с френския национал, който ще струва на клуба около 130 милиона евро.

Предстои да разберем дали “шпорите” ще се съгласят да платят 30 милиона евро за 31-годишния уелсец, тъй като Жозе Моуриньо ще се стреми да подсили отбора си през летния трансферен прозорец, така че надали ще иска да се раздели с един от най-добрите си играчи в края на настоящата кампания.