Реал Мадрид ще предложи на Тотнъм да откупи Гарет Бейл
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Реал Мадрид е готов да предложи на Тотнъм да подпише с Гарет Бейл за постоянно, тъй като "белият балет" има нужда от приходи, за да събере средства за трансфера на Килиан Мбапе

Испанският шампион Реал Мадрид може да се възползва от завръщането на Гарет Бейл във върхова форма през последните седмици, като предложи на Тотнъм сделка за закупуване на уелсеца за постоянно в летния трансферен прозорец.

Първоначално Бейл имаше проблеми с адаптацията си към Висшата лига в продължение на четири месеца, като Жозе Моуриньо постави под въпрос формата на уелсеца след поредица от проблеми с контузии. Формата му обаче се вдигна през последните няколко мача и сега той има 8 гола и 3 асистенции в 20 мача във всички състезания.

Гарет Бейл все още има една година от договора си с испанския клуб и Лос Бланкос ще иска да се отърве от заплатата от 600 000 паунда на седмица, за да финансира сделка за суперзвездата на ПСЖ Килиан Мбапе. Реал Мадрид ще трябва да плати 135 милиона британски лири за футболиста на ПСЖ, така че гигантите от Ла Лига ще се стремят да финансират тази сделка, като продадат някои от своите играчи.

Мбапе е във впечатляваща форма за ПСЖ през този сезон и е вкарал 18 гола в лигата в само 23 мача, тъй като тимът се стреми да спечели четвъртата си поредна титла от Лига 1. Смята се, че Мбапе е отворен за отдалечаване от Париж през лятото, като множество от топ клубовете са се наредили на опашка за подписа на французина. Реал Мадрид обаче е ударен от финансова криза заради пандемията. И предстои да видим дали испанският клуб ще намери начин да финансира сделка за нападателана ПСЖ през лятото, предвид текущото им положение.

Продаването на играчи, които не са част от плановете на мениджъра Зинедин Зидан, става задължително, като Бейл е една такава звезда, която е била в немилост при французина през по-голямата част от последните два сезона преди да се присъедини към “шпорите” под наем. И сега, когато той намери своята форма в Тотнъм , настоящите испански шампиони се надяват, че биха могли да примамят клуба от Северен Лондон да закупи Бейл за постоянно през лятото.