Реал Мадрид ще преговаря с Рен за Камавинга след края на сезона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" иска да е наясно с бюджета си за следващия сезон

Испанският шампион Реал Мадрид проявява сериозен интерес към младата звезда Едуардо Камавинга. Това е играчът, който наставниикът на “белия балет” Зинедин Зидан иска, за да подсили халфовата линия на Реал Мадрид през следващия сезон. Наставникът на Реал смята, че младият френски национал би бил идеалният играч за алтернатива на Каземиро.

Преговорите между представителите на играча и Реал Мадрид започнаха преди месец, но дискузията за трансфера на Камавинга на “Бернабеу” беше спряна най-рано до април, пише „AS“. Реал Мадрид иска да има повече яснота около бюджета си за следващия сезон, преди да продължи с офанзивата си за дефанзивния халф на Рен.

Представителят на френската Лига 1 оценява полузащитника на 70 милиона евро, но няма как “лос бланкос” да са готови да извадят подобна сума сега, особено за играч, който ще има контракт с клуба си до 2022 г. Реал Мадрид обаче не е единственият, който следи ситуацията с Камавинга, като отборите на Пари Сен Жермен, Байерн Мюнхен и Ювентус също следят отблизо неговия прогрес.

18-годишният французин се представя много силно и през този сеозн. Той е изиграл вече 20 мача за Рен, като е вкарал един гол и има няколко асистенции. Халфът не взе участие в четири срещи на “червено-черните” поради контузия.