google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" следи полузащитника Раул Паула

Информация от испанското издание Defensa Central твърди, че Реал Мадрид се интересува от 19-годишния немски полузащитник Раул Паула, който също е цел на гранда от Висшата лига Ливърпул. Реномиран журналист на Острова потвърди, че Ливърпул следи младия халф, който отбеляза шест гола във всички състезания за резервния отбор на Щутгарт този сезон.

Раул Паула е високо оценен в Германия и може да се окаже солидна дългосрочна инвестиция за Реал Мадрид, ако успеят да осъществят трансфера. Испанските гиганти показаха готовност, когато става дума за инвестиране в най-добрите млади таланти, и те изградиха впечатляващ отбор през последните сезони. Те разполагат с редица таланти от световна класа и Паула също може да се окаже солиден трансфер, а испанският гранд също така следи Матис Тел от Байерн.

Ще бъде интересно да се види дали Реал Мадрид ще успее да се справи с конкуренцията от Ливърпул и да подпише с 19-годишния футболист. Възможността да играе за Ливърпул или Реал Мадрид ще бъде атрактивна опция за младока и той вероятно ще бъде изкушен да се присъедини към един от двата отбра, за да продължи своето развитие. И двата клуба имат богата история и се борят за големи трофеи и присъединяването към който и да е отбор би било голяма стъпка напред за 19-годишния полузащитник