Реал Мадрид влиза в битката за английски талант
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джарад Брантуейт от Евертън е трансферна цел на "белия балет"

Английският централен защитник Джарад Брантуейт беше свързван с напускане на Евертън през последните месеци, като Реал Мадрид се присъединява към надпреварата за подписа му. Клубове като Манчестър Юнайтед и Тотнъм имат желание да подпишат с футболиста на “карамелите”, а сега и Реал Мадрид се включи в надпреварата за 21-годишния защитник, според Daily Mail.

Джарад Брантуейт се утвърди като ключов играч за Евертън и показа своите дефанзивни качества във Висшата лига. Няма съмнение, че той е удивителен млад талант с голямo бъдеще пред себе си и може да се развие в един от най-добрите защитници в английския футбол.

Ще бъде интересно да видим дали Реал Мадрид може да си осигури подписа му през този месец или през лятото. Младежът също привлече интерес от страна на големите тимове от Висшата лига, включително Манчестър Юнайтед и Тотнъм, които искат таланта на “карамелите”.

Трансфер през януари изглежда много малко вероятен, особено след като Евертън все още се бори за оцеляване във Висшата лига. Те няма да искат да продадат ключов играч по средата на сезона и трансферът на младия бранител може би ще трябва да изчака до лятото.