google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Белият балет" договорил вундеркинд от Хетафе

Реал Мадрид привлече младата звезад на Хетафе и испанския футбол Карлос Санчес, който се смята за един от най-обещаващите млади нападатели в страната, пише Defensa Central.

Роденият през 2010 г. Карлос Санчес е едва на 12 години, но вече направи огромнo впечатление за отбора на Хетафе Алевин А. Испанското дете чудо отбеляза 58 гола за младежкия отбор на Хетафе, което веднага привлече интереса на Реал Мадрид. На всичкото отгоре изявите му в младежкия турнир на Ла Лига по-рано този месец допълнително подтикнаха Реал Мадрид да настоява за подписването на младия нападател. Карлос Санчес завърши турнира като голмайстор с 6 попадения.

Реал Мадрид си постави за мисия да намери и осигури услугите на най-добрите млади таланти от Испания и цяла Европа, докато се стремят да произведат бъдещо поколение суперзвезди от академията на клуба. Лос Бланкос вече подписаха с няколко талантливи младежи през последната година и стремежът им да вземат още такива играчи продължава.

Що се отнася до Карлос Санчес, младежкият нападател на Хетафе вече е на път за Реал Мадрид, след като скаути го наблюдаваха в действие няколко пъти, преди клубът да реши да го привлече.