Рибарски направи анализ на равенството между ЦСКА и ЦСКА 1948
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"След получаването на гола се наруши много балансът в отбора", смята той.

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, даде мнението си след равенството 1:1 срещу ЦСКА в мач, който се проведе на стадион “Българска армия”.

“Влязохме по-добре в мача, първите 30 минути бяха по плана ни – като игра от тях и наше противодействие. Два тъча ни разколебаха, след като получихме гола, това наруши баланса ни. Страхотно поведение от отбора до края, две принудителни смени направихме”, сподели той.

“Няколко човека играха на непривични позиции – радвам се, че успяхме. Да, наистина имахме нужда от изравнително попадение точно в този момент. Страхотен гол на Педриньо. Това ни даде необходимата емоция и самочувствие да преследваме максимума точки в мача, не успяхме, за съжаление”, каза Рибарски.

“Сидклей беше болен, имаме и трайно контузени. Надявам се да върнем тези с временните контузии, малко време има до следващия мач. Нека изиграем последния мач, да сме в оптимален състав. Не мисля още за следващия сезон. Събраха се доста мачове, в които нямаме победа. Щастлив съм, че всяко едно от момчетата във втория отбор е готово да помогне на първия. Стоя зад думите си, момчетата го подкрепят с дела”, заяви специалистът.

“Много важни за колектива и духа са точно такива мачове, битки бих ги нарекъл. Самите момчетата изтърпяха много приказки през седмицата, че едва ли не няма да вземем точка, така беше и преди мача с Разград, момчетата обаче успяха”, коментира Атанас Рибарски.