Рибарски: Разочароващ мач като загубени точки и като поведение
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разочароващ мач за нашия отбор, не само като резултат и загубени точки, но и като поведение. Бяхме колебливи в противниковата половина."

Атанас Рибарски не бе доволен от случилото се на игрището в село Бистрица, като момчетата му изпуснаха победата в края на мача срещу Хебър.

“Разочароващ мач за нашия отбор, не само като резултат и загубени точки, но и като поведение. Бяхме колебливи в противниковата половина. Особено след дузпата пропиляно първо полувреме. Второто полувреме имахме ситуации, които трябва да завършим и за мен е необяснимо, че не можем да стигнем до изостряне.”

“Агресията и циркулацията на топката. Изключително бавно движение на топката. Трябваше да използваме фланговете. За съжаление бяха активни, но и ефективни двата фланга. В тези, които взеха участие в мача с ФКСБ има умора. Но въпреки това започнахме с достатъчно промени. Имаме конкурентноспособни футболисти на всяка една позиция. Връзката някъде се губеше.

“Разколебан от какво. Започваме с две поредни победи. Да, отпаднахме от Лигата на конференциите, но се представихме на добро европейско ниво.”

“Жизненоважен с това, което направи миналата година. Радвам се, че се върна в игра след повече 30 дни. Но не можем да имаме високи амбиции и да разчитаме само на него. Ще трябва да проявим малко ангажираност”, завърши Рибарски