Рио Фърдинанд иска Ман Юнайтед да привлече защитник на Барса
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Най-добрият в света е", казва Рио за Роналд Араухо

Легендарният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд сподели кой футболист “червените дяволи” трябва да привлекат, за да станат по-силни в отбрана. От всички футболни звезди в момента, Рио Фърдинанд посочи бранителя на Барселона – Роналд Араухо.

„Защитник, с когото бих искал да подпише Юнайтед? Онова уругвайско момче от Барселона – Араухо. Той е неестествен бранител. Освен това има всички качества, за да играе във Висшата лига. Мога дори да кажа, че е най-добрият в момента“, сподели Фърдинанд.

Надали Ман Юнайтед ще има възможността да привлече Араухо. Уругвайският национал е заклет фен на Барселона и неведнъж е споменавал, че иска да бъде капитан на каталунците и да ги води към големи трофеи. От друга страна, в контракта му с каталунския гранд е възложена откупна клауза в размер на 1 млрд. евро – непосилна сума за всички клубове в света.

Преди 2 години “червените дяволи” взеха Рафаел Варан от Реал Мадрид. Френският бранител също се слави като един от най-добрите в света на своята позиция.

Още за: Ман Юнайтед трансфери