Рома с интерес към футболист на Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тимът на Жозе Моуриньо се интересува от услугите на 23-годишното крило Джейдън Санчо

Според информация на медията Romanista, отборът на Рома желае да разполага с Джейдън Санчо в своите редици. 23-годишният футболист наскоро имаше разногласия със своя треньор в Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и най-вероятно ще иска да се раздели с клуба през зимата. В италианския клуб са наясно със ситуацията и са готови да настояват за подписа му.

Санчо премина през редиците на Манчестър Сити, но не успя да пробие в първия им отбор. Нещата за английския национал се върнаха на правия път, след като той се присъедини към Борусия Дортмунд през лятото на 2017 г. След четири успешни години в германския клуб, Манчестър Юнайтед плати голяма сума за подписа му и се очакваше Санчо да превземе Висшата лига.

26-годишният футболист не успя да оправдае очакванията и нещата станаха още по-лоши за него в последните седмици. Санчо бе оставен извън групата за двубоя с Арсенал и влезе в конфликт с треньора Ерик тен Хаг. 23-годишният футболист не смята да се извинява на наставника и за момента не е върнат в първия отбор. “Червените дяволи” планират неговата продажба през зимата, за да си възвърнат част от инвестицията в него.

Рома е сред отборите, които проявяват интерес към англичанина. Жозе Моуриньо е голям почитател на Санчо и вярва, че той може да подсили атаката им. В резултат на това той иска 23-годишния играч в редиците си през зимния трансферен прозорец.