Тотнъм определи цената на желан от Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще искат около 15 млн. евро за Джовани Ло Селсо

Според информация на испанското издание SPORT, аржентинският халф Джовани Ло Селсо остава обект на интерес от Барселона. Тотнъм ще поиска около 15 милиона евро, за да се раздели със своя полузащитник. Това ознчава, че ” блаугранас” няма да трябва да вади голяма сума, за да подпише с аржентинския плеймейкър.

Джовани Ло Селсо не успя да оправдае очакванията, откакто премина за постоянно в Тотнъм в сделка на стойност 32 милиона евро. 27-годишният играч се радваше на солиден период под наем през сезон 2019/20 в клуба от Северен Лондон. Но той не остави своя отпечатък в Тотнъм през последните три години, а дори прекара 18 месеца под наем във Виляреал и вече отлично познава играта в Ла Лига.

Докато аржентинският национал беше превъзходен по време на престоя си във Виляреал, той се завърна в Тотнъм през лятото. Новият мениджър Анге Постекоглу също не се доверява на Ло Селсо. Затова напускането на аржентинеца през януари е доста очаквано, а БАрселона има сериозен интерес към халфа.

Барселона искаше да си осигури услугите на Ло Селсо през летния трансферен прозорец. Тогава мениджърът на Тотнъм блокира напускането му, надявайки се да извлече най-доброто от него. Постекоглу обаче явно не е видял достатъчно от аржентинеца на тренировъчния терен. Според информациите в медиите, Тотнъм ще изслуша оферти за футболиста през зимата и може да го продаде срещу сума около 15 млн. евро.