Локо Пловдив си постави цел за мачовете с Лудогорец и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Програмата минимум са 2 точки от двубоите с Лудогорец и ЦСКА", заяви Христо Крушарски

Един от силните хора в Локомотив Пловдив – Христо Крушарски, говори преди предстоящите трудни мачове на “черно-белите” срещу Лудогорец и ЦСКА. Именно тези две срещи ще покажат готов ли е отборът на Александър Томаш да се бори за титлата през настоящия сезон.

До момента всичко е прекрасно за „черно-белите“, които са лидери в класирането с 28 точки. Съставът на Томаш записа историческо постижение, след като подобри рекорда от поредни победи на клуба, като серията сега възлиза на 9 успеха.

За Локо Пловдив обаче започват трудните двубои. В сряда Локомотив гостува на Лудогорец, а в понеделник приема ЦСКА на стадиона в парк „Лаута“ под тепетата. През октомври отборът ще срещне още Черно море, ЦСКА 1948 и Берое.

„Ще ги бием и двата тима. Лудогорец си имат една обеца на ухото от нас. Ние сега ще им покажем как се играе мач. Ние не сме несериозни. Заели сме сериозна позиция. Все пак е футбол и ще играем за победа“, сподели Крушарски за медията SportLive.

„Програмата минимум са 2 точки от двубоите с Лудогорец и ЦСКА. Всеки мач е трудно. Ние играем най-трудно с по-слабите тимове. Мобилизираме се срещу по-силните“, подчерта босът на Локо Пловдив.

Наскоро Крушарски направи гръмко изказване, че Локомотив Пловдив със сигурност ще стане шампион, като отсече, че серията на отбора ще стигне до внушителните 17 поредни победи. Разбира се, това е много малко вероятно да се случи, но към момента отборът има правото да мечтае.