Роналд Куман: Имаме нужда от нови футболисти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Барселона ще трябва да прави трансфери през зимата

Вчера отборът на Барселона постигна важна победа в испанското първенство Ла Лига, след като Надви Уеска с минималното 1:0 след попадение на Френки де Йонг през първото полувреме. С този успех каталунците запазиха живи шансовете си за атака на първото място, въпреки че отборът изостава доста сериозно от лидера Атлетико Мадрид – с цели 10 точки, като “дюшекчиите” са и с мач по-малко.

Все пак Барселона не е отбор, който се предава. Клубът винаги се бори за най-високите постижения. в Барса вярват, че все още нищо не е приключило. Подобно мнение изрази и старши-треньорът на ‘блаугранас’ Роналд Куман, според когото обаче трябва през зимата да има трансфери на “Камп Ноу”.

„Важна победа за нас, но бяхме длъжни да спечелим. Уеска се защитаваше добре и затвори пространствата към тяхната врата. Радвам се, че взехме 3 точки, но ни чака още много работа. И преди казах, че имаме спешна нужда от класа в нападение, ако искаме да се борим за титлата. Нуждаем се класен нападател, който да отговаря на нивото на Барселона, но през зимата е трудно да намериш точния човек. Все пак ще опитаме и няма да се откажем от първото място“, заяви Куман.

В следващия си мач от Ла Лига, Барселона е домакин на Атлетик Билбао на 6 януари като всички двубои на този ден може да видите във футболната програма с мачове за днес.