Роналдо: Радвам се, че вкарах, но предпочитах трите точки
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да си отдаден в дербито. Влязохме добре в мача, може би малко концентрация не ни достигна. Ще натрупаме малко повече опит, повече тренировки и ще се подобрим"

Голмайсторът за Левски в дербито с ЦСКА-София – Роналдо, сподели мнението си след равенството с “червените” на Националния стадион “Васил Левски”.

“Изиграхме добър мач имахме възможности. щастлив съм за гола, който вкарах. Важно е да вкарваш, но в крайна сметка предпочитах да спечелим три точки. Има още много до края на шампионата – всеки ще печели и ще губи точки”, започна Роналдо.

“Това е част от футбола. Трябва да го приемем – няма какво да направим”, каза бразилецът относно грешката, която “сините” допуснаха и ЦСКА отбеляза гол.

“Можех да вкарам още един гол, можех да вкарам и втори гол. Така или иначе Господ ме погледна и вкарах. Това също е част от играта.”

“Трябва да си отдаден в дербито. Влязохме добре в мача, може би малко концентрация не ни достигна. Ще натрупаме малко повече опит, повече тренировки и ще се подобрим”, завърши Роналдо.