Роналдо: За да запиша 1000 гола, първо трябва да стигна 900
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мисля, че първата спирка може да бъде постигната", обясни Кристиано.

Един от най-великите футболисти за всички времена – Кристиано Роналдо, блесна с 2 гола за Португалия във вратата на Словакия при успеха с 3:2.

Футболистът на Ал Насър призна, че ще се бори да достигне до 1000 попадения на сметката си, но самият той призна, че това е доста трудно постижимо.

“Наслаждавам се на момента, което е добре, тялото ми реагира на това, което му дадох през последните години. Щастлив съм и в националния отбор, и в клуба си. Вкарал съм много голове и се чувствам отлично физически”, коментира Роналдо.

“В личен план съм много доволен от това, което направих. Сега трябва да продължим, имаме още няколко мача и трябва да се усъвършенстваме още. Отборът беше много добър и с различни системи днес”, заяви нападателят.

“Ще бъде доста трудно, но става дума за това да оценя как съм психически, както и каква е моята мотивация. Да, физически се чувствам добре. Ще видим, това са малки етапи. За да стигна 1000 гола, първо трябва да стигна 900. Мисля, че първата спирка може да бъде постигната. 1000 гола обаче би било трудно на този етап”, призна Кристиано.