Роналдо за Роналдо-младши: “Дразни ме, пие кола и яде чипс…”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Звездата на Ювентус смята, че наследникът му има потенциал

Кристиано Роналдо призна, че синът му има потенциал да стане добър футболист, но го дразни, позволявайки си да пие кока-кола и яде чипс.

“Ще видим дали от него ще стане добър футболист,” заяви португалецът в Дубай, където получи кичозната награда на за Най-добър играч за… периода 2001-2020 година, след като победи в анкета, организирана от фирмата на личния му агент Жорже Мендеш.

“Позволява си да пие кола и сода, да яде чипс, въпреки че знае, че това ме дразни.

“Понякога му казвам да се потопи в студена вода, след като използва бягащата пътека за възстановяване, а той казва: “Татко, там е студено”. Но го приемам за нормално, все пак той е само на десет години.

“Синът ми има потенциал. Той е бърз, техничен. Но това още нищо не означава. Необходима е и упорита работа и саможертва.

“Няма да го притискам да стане футболист, макар че ми се иска. Но преди всичко му пожелавам да бъде най-добрият, независимо дали е във футбола или медицината.”

Роналдо призна, че така и не може да свикне с футболните мачове, които се играят без публика.

“Трябва да бъда честен,” заяви той. “За мен да играя на празен стадион е скучно. Уважаваме протоколите. Здравето е най-важното нещо, разбира се, но не ми харесва.

“Правя го, защото обичам футбола. Играя за семейството си, децата ми, приятелите ми, феновете. Но е толкова странно да играеш без фенове.

“Харесва ми, когато хората ме освиркват. Когато докосна топката и се чува: “Буууу”. Когато ходя в други страни и те харесват други играчи повече от мен, го правят. Това ме мотивира.

“Надявам се, че през 2021-а правилата ще се променят и ще видим пълни стадиони, защото няма страст без тях.”