Роналдо желае да остане в Ал Насър до 2027-ма година
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
38-годишният Роналдо нападател е информирал ръководството на клуба за желанието си да сключи споразумение до 2027 г. След това световната футболна звезда ще се пенсионира като играч на “шейховете”.

Нападателят на Ал – Наср – Кристиано Роналдо, е изявил желание да удължи договора си с клуба до 2027 г., предава журналистът Али Ал-Харби. Източникът съобщава, че португалецът е споделил и намерението си да играе на Мондиал 2026.

Според Ал-Харби, преди да отлети за мачовете на Португалия от квалификациите за Евро 2024, 38-годишният Роналдо нападател е информирал ръководството на клуба за желанието си да сключи споразумение до 2027 г. След това световната футболна звезда ще се пенсионира като играч на “шейховете”.

Роналдо премина през последната зима в Ал – Насър като свободен агент, след като си тругна от Манчестър Юнайтед с грандиозен скандал. Този сезон португалецът отбеляза 11 гола и направи 6 асистенции в 11 изиграни мача във всички турнири. В момента Ал – Насър се намира на третото място в СПЛ Саудитска Араби и след девет кръга има актив от 19 точки.