google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Халфът на Уулвс иска трансфер в по-голям клуб

Голямата звезда на Уулвърхемптън Рубен Невеш призна, че е готов да си тръгне от „Молиню“, а към него има сериозен интерес от Манчестър Юнайтед и Арсенал. Португалският национал прекара последните пет години в Уулвс. Той имаше ключова роля в промоцията на тима в Премиър Лийг през сезон 2017/2018. Футболистът е взел участие в 141 от 152 срещи на Уулвс във Висшата лига през последните четири сезона.

Невеш даде обширно интервю след срещата с Ливърпул в неделя, в която Уувлс загуби с 1:3. Той заяви, че се е наслаждавал на времето си на „Молиню“, но смята, че е време да сграбчи възможността да заиграе в по-голям клуб.

„Всеки е наясно какво е футболът, какъв е животът ни. Кариерите ни са наистина кратки, трябва да се възползваме от възможностите, които се отварят пред нас. Ние имаме мечти и трябва да изживеем тези мечти за кратък период от време”, заяви Невеш.

„Този ​​клуб означава всичко за мен, за семейството ми. Децата ми израснаха в Улвърхемптън. И трите ми деца се родиха тук. Хората в града означават много за мен, защото наистина ми помогнаха да се установя. За мен, за моето семейство, всеки е наистина важен. Ако премина в друг клуб, ще бъде наистина трудно за мен и семейството ми. Все пак имаме мечти да изживеем в кратък период от време. Бях доста емоционален в последния ни мач у дома, защото не знам какво ще стане. Ако това беше последният ми мач, беше наистина важно. За момента нне знам нищо. Сега мисля само за ваканцията и националния отбор“, сподели Невеш.

Манчестър Юнайтед и Арсенал вероятно ще отправят оферта за халфа на “вълците”.  Сайтът Transfermarkt.com оценява 25-годишния футболист на 40 млн. евро.