Рубен Пинто: ЦСКА ми даде страшно много

Рубен Пинто: ЦСКА ми даде страшно много 1
0 0

Полузащитникът на ЦСКА-София Рубен Пинто направи коментар за престоя си на “Българска армия” през последните 4 години. Португалският спортен Canal 11 пусна втора част от неговото интервю, в което Пинто заяви, че е склонен да подпише нов договор с “черрвените”.

“Изключително благодарен съм на ЦСКА. Клубът ми даде страшно много и в него прекарах основната част от моята кариера до момента. Никога няма да забравя шанса, който ми дадоха в ЦСКА. В България ми харесва много и се адаптирах доста добре. ЦСКА и юношеският ми отбор Бенфика са еднакво важни за мен”, заяви Пинто, който се присъедини към тима на ЦСКА през лятото на 2016 година.

“Прекараното време в изолация не бе лесно, но здравето е на първо място. Радвам се, че бях със семейството си в София, което правеше нещата далеч по-приятни. Вече отново имаме възможност да се готвим на нашата база и е по-лесно. Дано се опазим от контузии и да се завърнем с добри резултати при подновяването на първенството”, допълни Рубен Пинто, чийто договор изтича това лято, цитиран от “Тема спорт”