google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Руменинге направи остро изказване за неприятната случка от срещата с Хофенхайм. Двубоят завърши по невиждан начин. Играчите на двата отвора решиха просто да разиграват топката, като форма на протест, след като феновете на баварския гранд издигнаха обидни транспаранти към собственикът на Хофенхайм Дитмар Хоп.

Неприятните плакати срещу милионера са поредна акция от фенове на различни немски отбори. Те са вследствие на забраната, която привържениците на Борусия (Дортмунд) са получили, да не посещават стадиона на Хофенхайм. Забраната е породена заради обидни скандирания срещу собственика на клуба.

„Срамувам се от тези транспаранти. Бундеслигата отдавна трябваше да действа срещу тези хулигани. Трябва да сме обединени. Злосторниците урониха престижа на нашия отбор. Това е грозното лице на Байерн Мюнхен“ – каза Руменинге, след като излезе демонстративно на терена, заедно с Хоп.

„Заснели сме всичко. Виновните ще понесат последствията. Позволихме им твърде много. Тези фенове са врагове на футбола. Те казват, че Байерн е техния клуб, но това не е вярно. Ние, от Байерн, не искаме да имаме нищо общо с тях.“ – завърши изпълнителния директор.