Салихамиджич отрече слуховете за трансфер на Сане в Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спортният директор на Байерн Хасан Салихамиджич отхвърли спекулациите, свързващи Лерой Сане с преминаване в Манчестър Юнайтед

Спортният директор на Байерн Мюнхен Хасан Салихамиджич заяви, че няма нищо вярно в слуховете, свързващи Лерой Сане с Манчестър Юнайтед. Миналата седмица се появиха изненадващи новини, в които се твърдеше, че Манчестър Юнайтед е направил запитване за цената на Сане.

Хасан Салихамиджич сега коментира слуховете, като твърди, че няма нищо в тези твърдения, като добавя, че Сане остава важен играч за действащите шампиони на Германия. „В това няма нищо вярно. Той е важен играч за нас. Изобщо няма какво да се каже за това“, каза Салихамиджич, цитиран от Фабрицио Романо.

Трансфер на Сане винаги е бил малко вероятен, като се има предвид, че той играеше за градския съперник на Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити. Играчът нямаше да бъде заинтересован от трансфера, докато привържениците на Червените дяволи може би не харесаха идеята клубът да подпише с бивша звезда на съперника. Въпреки това, те вероятно ще подпишат с ново крило преди затварянето на трансферния прозорец.