Санчес и Тавареш съсипаха дебюта на Никола Пепе за Ница
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Редица бивши звезди на Арсенал се срещнаха в Лига 1 в мача Ница - Марсилия

Никола Пепе направи своя дебют за Ница, след като премина под наем в тима от Лига 1 от Арсенал тази седмица. Котдивоарското крило получи първия си шанс да впечатли в неделя следобед, след като беше обявен за играч на Ница преди броени дни. Той трябваше да се изправи срещу редица познати лица, като в редиците на Ница и Марсилия имаше шестима бивши артилеристи.

Пепе започна като титуляр за новия си отбор, докато уелският полузащитник Аарън Рамзи се появи от пейката през втората част, след като се присъедини към френския клуб от Ювентус по-рано това лято.

Междувременно Марсилия се похвали с огромен набор от бивши звезди на Арсенал – Матео Гуендузи, Сеад Колашинац, Нуно Тавареш и Алексис Санчес, като всички бяха титуляри за гостите. Две от гореспоменатите имена изиграха ключова роля за победата на Марсилия с 3:0. Чилийският нападател Санчес изигра третия си мач за сезона, откакто пристигна от Интер Милано, и успя да вкара две попадения в 10 и 42-рата минути. Между тези две попадения пък в 37-ата минута Тавареш се разписа след асистенция на Гуендузи.

С победата си тимът на Марсилия оглави класирането на Лига 1 с актив от 10 точки, колкото има и вторият Ланс.