Санети отсече: “Лаутаро остава в Интер!”

Прочетена:1451
Санети отсече: "Лаутаро остава в Интер!" 1
1 0

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес ще продължи да носи екипа на Нерадзурите независимо от интереса на Барселона, категоричен е вицепрезидентът на гранда от Милано Хавиер Санети.

“Лаутаро няма да напусне Интер,” заяви бившият халф на тима пред Fox Sports. “Не само Барселона има интерес към него, ноЛаутаро знае, че играе в момента играе в достатъчно добър клуб.

„Той изглежда живее щастливо в Италия, което не е лесно. Мисля, че върви по правилния път. Засега той няма да си тръгне.”

Нападателят, който през миналия сезон реализира 21 гола за Интер във всички турнири, неизменно окупира заглавията на вестниците в Испания и Италия, като повечето от тях твърдят, че аржентинецът ще премине в Барса.

Санети обаче е непреклонен.

“Лаутаро е нашето настояще и нашето бъдеще,” коментира той. “Има уважение между него и клуба. Да, има играчи с освобождаваща клауза в договора си.

“В такъв случай клубът е с вързани ръце и много малко може да направи, за да задържи даден футболист. Но случаят с Лаутаро не е такъв. Мога да кажа, че е щастлив в Интер“,

Сподели