Санети отсече: “Лаутаро остава в Интер!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес ще продължи да носи екипа на Нерадзурите независимо от интереса на Барселона, категоричен е вицепрезидентът на гранда от Милано Хавиер Санети.

“Лаутаро няма да напусне Интер,” заяви бившият халф на тима пред Fox Sports. “Не само Барселона има интерес към него, ноЛаутаро знае, че играе в момента играе в достатъчно добър клуб.

„Той изглежда живее щастливо в Италия, което не е лесно. Мисля, че върви по правилния път. Засега той няма да си тръгне.”

Нападателят, който през миналия сезон реализира 21 гола за Интер във всички турнири, неизменно окупира заглавията на вестниците в Испания и Италия, като повечето от тях твърдят, че аржентинецът ще премине в Барса.

Санети обаче е непреклонен.

“Лаутаро е нашето настояще и нашето бъдеще,” коментира той. “Има уважение между него и клуба. Да, има играчи с освобождаваща клауза в договора си.

“В такъв случай клубът е с вързани ръце и много малко може да направи, за да задържи даден футболист. Но случаят с Лаутаро не е такъв. Мога да кажа, че е щастлив в Интер“,