Добави коментар
"Той е сред най-добрите професионалисти и е капитан", заяви Сантош за Роналдо

Голямата звезда на Португалия Кристиано Роналдо бе резерва в 1/8-финала срещу Швейцария (6:1) и веднага след срещата селекционерът Фернандо Сантош бе запитан за бъдещето на нападателя на Мондиал 2022. Селекционерът на „мореплавателите“ бе категоричен, че Роналдо е значим за Португалия и със сигурност ще играе срещу Мароко, но е доста вероятно отново той да остане резерва.

„Винаги съм бил в близки отношения с Роналдо. Познавам го откакто беше на 19 години. Тази връзка се развива, Роналдо и аз никога не сме интерпретирали отношенията между треньор и футболист от човешка гледна точка. От моя гледна точка винаги ще го смятам за важен играч, който имаме в състава“, заяви Сантош.

Треньорът на Португалия бе попитан дали CR7 ще играе в четвъртфиналния двубой на Португалия срещу Мароко:

„Роналдо със сигурност ще бъде включен, всички футболисти на пейката могат да бъдат използвани. Ако не попаднат в стартовия състав, могат да играят по-късно. Важно е да видим примера от историята на този футболист. Той е сред най-добрите професионалисти и е капитан“, заяви треньорът на европейските шампиони от 2016 г.

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 20 гласували